Peberbøf med cognacflødesauce
Rigtig mandemad, der også er nemt og hurtigt at lave, så bliver det ikke bedre.
Tilberedningstid:
30 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 4 skiver okseinderlår
-
4-8 stk.
grønne peberkorn
(alt efter hvor stærl du ønsker din bøf skal være)
-
1 smule
smør
(til stegning)
- 0,5 dl cognac
- 1,5 dl piskefløde
- 0,5 dl oksebouillon
Fremgangsmåde
- Bøfferne indgnides i de groft maste grønne peberkorn.
- Der kommes en klat smør på stegepanden og når det er gyldent lægges bøfferne på og steges efter ønske.
- Cognac hældes over og antændes. Ilden blusser hurtigt op, så pas på hår, ansigt, fingre!!! Tag hurtigt stegepanden af varmen og ryst forsigtigt stegepanden...
- Bøfferne tages af panden og anrettes på et fad. Panden koges af med piskefløde og der tilsættes boullion til saucen har den rette konsistens.
TIP: Serveres med hjemmelavet pommes frites og salat.