Pistaciekugler med limoncello
Mangler du inspiration til at opgradere årets julekonfekt? Her får du en nem, lækker og anderledes konfekt til julebordet, der med garanti spreder glæder hos familien.
Tilberedningstid:
15 min.
Antal portioner:
12 pers.
Kok og program
Ingredienser
- 200 g marcipan
-
2-3 spsk.
limoncello
(citronlikør)
-
2 tsk.
citronskal
(fintrevet)
- 2 spsk. citronsaft
- 200 g mørk chokolade
-
2 dl
pistaciekerner
(usaltede)
Fremgangsmåde
- Ælt marcipan med limoncello, lidt citronskal og citronsaft.
- Tril marcipanen til ca 12-15 kugler.
- Hak pistacier fint. Brug en foodprocessor eller kaffekværn.
- Smelt chokoladen over vandbad.
- Overtræk kuglerne med chokoladen.
- Vend dem straks i de hakkede pistacier.
- Sæt på køl indtil servering.