Proteinbarer med chokolade
Disse lækre proteinbarer lavede Christina i Den store bagedyst 2018. Christina er selv dedikeret løber, og efter en lang løbetur nyder hun gerne en af disse barer, der giver kroppen fornyet energi - og så smager de godt.
Tilberedningstid:
1 time, 30 min.
Antal portioner:
12 pers.
Kok og program
Ingredienser
dej
- 95 g chokolade proteinpulver
- 4,7 dl havregryn
- 3½ dl skummetmælk
- 55 g æggehvide
- 1 knivspids salt
- 1 lille spsk. kakao
- 100 g blandede nødder, hakkede
Chokolade og pynt
- 450 g mørk chokolade
- 100 g tørrede tranebær, hakkede
- 100 g blandede nødder, hakkede
Fremgangsmåde
Dej
- Bland alle ingredienser sammen og pisk grundigt med elpisker.
- Hæld massen i en smurt, firkantet silikone bageform og bag ved 175 grader i ca. 15 min. eller til massen er fast. Køl helt af.
- Skær med en skarp kniv passende størrelser barer. Der er kage tilovers.
Chokolade og pynt
- Hak de tørrede tranebær og nødder.
- Temperer den mørke chokolade og pensel bunden af barerne. Lad størkne.
- Dyp nu samtlige barer i chokladen. Efter hvert dyp ligges et lille lag tranebær og nødder oven på. Køl af.
- Skær chokoladekanterne til og så er de klar til servering.