Højtbelagt smørrebrød med roastbeef, remo og ristede løg - af en puku antilope. (©DR)

Puku-roastbeef med remo og ristede løg

Da Jørgen og Nikolaj var i Zambia, skød de blandt andet en puku antilope, som de lavede til et koldt bord. Her får du opskriften på en puku-roastbeef, der selvfølgelig toppes med remo og ristede løg.

Tilberedningstid: 1 time Antal portioner: 0 pers.

Kok og program

Ingredienser

Remoulade

  • 200 g blandet grønt - løg, hvidløg, selleri, gulerod
  • 2 spsk. olivenolie til stegning
  • 1 spsk. karry
  • 4 spsk. æbleeddike
  • 1 spsk. kapers
  • 5-6 syltede drueagurker

Roastbeaf

  • 400 g puku inderlår
  • salt og peber
  • olie til stegninge

Ristede løg

  • 1 løg
  • vindruekerneolie til fritering

Desuden

  • 4 skiver rugbrød
  • lidt smør
  • grøn salat

Fremgangsmåde

  1. Skræl og vask grøntsagerne og skær i mindre stykker. Kom i en gryde og sauter dette, så de bliver let møre. 
  2. Tilsæt karry og brænd af. Hæld eddike på og kog væk. Krydr med salt og peber og fjern fra varmen. 
  3. Hak nu dette helt fint og rør sammen med mayonnaise til en remoulade. Tilsæt finthakkede kapers og drueagurk. Sæt til side. 
  4. Krydr kødet med salt og peber og brun det på en pande med olie. Steg kødet yderlige nogle minutter så det bliver stegt lyserødt. Fjern fra varmen og køl ned. 
  5. Pil og snit løget i tynde ringe og steg dem helt sprøde og gyldne i hed olie. Løft op og kom på fedtsugende papir. Drys med fint salt. 
  6. Smør rugbrødet med smør, og kom lidt grønne salatblade på og tynde skiver roastbeef. Top med remo og ristede løg.