Pulled duck præcis som det skal være med masser af krydderier og stærk marinade. (©DR)

Pulled duck til hot ducks

Skønt og fedtet måde at tilberede and på. Marinaden er thai-inspireret med hoisinsauce og masser af ingefær.

Tilberedningstid: 2 timer, 45 min. Antal portioner: 6 pers.

Ingredienser

Kød

  • 1 stk. and

Marinade

  • 1 dl hoisinsauce
  • 1 smule sød chilisauce
  • 2 fed revet hvidløg
  • 1 smule stjerneanis
  • 1 tsk. revet ingefær
  • 1 tsk. flagesalt

Fremgangsmåde

  1. Flæk anden og tryk den flad. 
  2.  Rør alle ingredienserne til marinaden sammen. 
  3. Lad anden trække en halv dags tid eller mere i marinaden. 
  4. Læg anden i en dyb bradepande med rigeligt marinade, hæld vand ved og kom stanniol over. 
  5. Braiser anden i ovnen ved 160 grader til kødet falder fra knoglerne. 
  6. Lad anden køle af i marinaden og pil den derefter. Lad det pillede kød ligge i marinaden til du skal bruge det. 
  7. Steg andekødet godt og kom det i et pølsebrød, top med syltede rødløg, hakkede ristede jordnødder og friskhakket koriander.