Rabarber Daiquiri
Prøv denne lækre, friske rabarber daiquiri. Både smag og farve passer perfekt til en varm sommerdag.
Vær opmærksom på, at rabarberne skal trække i 1-2 timer.
Tilberedningstid:
20 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
Rarbarbersirup
- 1 bundt røde vinrarbaber
- 500 g sukker
- 1 l vand
-
1-2 stk.
vaniljestænger
(flækket og med kornet skrabet ud)
Drinken
- 3 dl hvid Barcardi-rom
- 1-2 dl Cointreau
- 3 dl rabarbersirup
- 1 sjat angostura bitter
- 2-3 stk. lime
- 1 håndfuld isterninger
Fremgangsmåde
Kog en lage op på vand, sukker og korn fra vaniljestængerne. Lad de tomme stænger koge med.
Skær imens rabarberne i fine skiver og kom dem i lagen. Lad dem koge med et minuts tid. Sluk for ilden og lad rabarberne trække i 1-2 timer.
Så sies lagen. Kasser vanillestængerne. Rabarberstykkerne kan evt. bruges til kompot. Stil rabarbersiruppen på køl.
Til serveringen blendes rom, Cointreau, sirup, Angostura, limesaft og isterninger. Server straks som en delikat, rød/pink frozen cocktail.