Ramsløgssmør med citronskal og havsalt
Denne kryddersmør er lavet med hakket ramsløg fra den danske natur, citronskal og lidt havsalt. Den er utrolig nem at lave og smager helt fantastisk på et stykke ristet brød eller sammen med en grillet bøf. Du kan også bruge ramsløgssmør i en risotto eller som ekstra smagsgiver i andre hverdagsretter.
Tilberedningstid:
20 min.
Antal portioner:
0 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 1 håndfuld friske ramsløg
- 250 g smør
- 1 øko citron
- 1/2 tsk. salt
Fremgangsmåde
- Tag smørret ud af køleskabet, så det er nemmere at arbejde med.
- Skyl ramsløgene og hak dem fint.
- Riv skallen af citronen, så det bliver helt fintrevet.
- Bland ramsløg, citronskal og lidt salt i smørret, og rør godt rundt.
- Kom krydddersmørret i en skål eller bøtte, eller læg en klat på husholdningsfilm, og form det til en pølse.
- Sæt det på køl.
Tip: Du kan fryse smørret og tage det op, når du skal bruge det.
Prøv også ramsløgspesto eller ramsløgschips.