Her er der brugt ravioli med ricotta og spinat, men det kan nemt erstattes af din yndlingsravioli. (©DR)

Ravioli med salvie og smør

En af de mest enkle og velsmagende pastaretter, der findes. Krydret salvie og smør gør retten til en helt særlig oplevelse. Gør dig selv den tjeneste at prøve den og oplev, hvor simpelt et måltid kan være - helt uden du går på kompromis med smagen!

Tilberedningstid: 25 min. Antal portioner: 2 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

Ravioli med salviesmør

  • 3 spsk. koldpresset jomfruolivenolie
  • 4 spsk. smør
  • 12 store blade frisk salvie
  • 1 tsk. flagesalt
  • et drys friskkværnet peber
  • 250 g ravioli med ricotta og spinat
  • 4 spsk. friskrevet parmesan

Fremgangsmåde

  1. Varm olie og smør på en pande. Hak salvien groft og lad det stege under svag varme til det er sprødt. Drys med salt og peber.
  2. Kog raviolien i rigeligt saltet, kogende vand efter anvisning på pakken. En god huskeregel er, at når raviolien kommer op til overfladen, så er den kogt færdig.
  3. Vend den i salviesmørret og servér den med det samme i en dyb tallerken. Drys med friskrevet parmesan.