En sund og solid morgenmad med rejer, avokado og ackee! (©DR)

Rejemad med ackee og avokado

Når man skal på jagt, skal der en solid morgenmad til! Denne opskrift på en fyldig rejemad med avokado og ackee, lavede Nikolaj og Jørgen som en god start på dagen i programmet Nak & Æd. Ackee er en tropisk frugt, der særligt spises på Jamaica.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 2 pers.

Kok og program

Ingredienser

  • 2 skiver brød
  • lidt smør
  • 25 ackee frugter
  • 1 tomat
  • 1 lille løg
  • 1 avokado
  • 1 håndfuld pillede rejer
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Smelt smørret i en lille gryde, og ackee heri - sauter det nogle sekunder. 
  2. Hak tomat og løgfint. Tilsæt begge til panden med ackee. Bland sammen og krydr med salt og peber. Lad det stuve sammen. 
  3. Rist brødet i smør, så det bliver gyldent på begge sider. Fjern fra varmen og køl af.
  4. Kom lidt ackee på brødet, læg store stykker at avokado og rigeligt med rejer på toppen.