Rillettes af bagt fisk med kapers, dild, rødløg og rugbrødscrumble
En cremet rilettes af bagt, hvid fisk, krydret med krydderurter og rørt med mayonnaise og creme fraiche. Skøn mad til frokostbordet.
Tilberedningstid:
20 min.
Antal portioner:
4 pers.
Kok og program
Ingredienser
rilettes
-
400 g
bagt, hvid fisk
(torskefilet, kuller, kulmule, lyssej etc.)
- 1 økologisk citron
- 1 stk. rødløg
- 2 spsk. små kapers
- 1 dl mayonnaise
- 1 dl creme fraiche 38%
- frisk dild
Anretning
- rugbrød og rugbrødscrumble
Fremgangsmåde
Rillettes
- Hak rødløget og dild fint - gem nogle kviste til anretning.
- Rør den bagte fisk med finthakket rødløg, kapers, dild, mayonnaise, creme fraiche og hakket dild.
- Smag til med salt, peber, citronsaft og fintrevet citronskal.
Anretning
- Fordel noget af rilletten på god rugbrød, pynt af med dild og drys rugbrødscrumble ovenpå.
- TIP: Find her Adam Aamanns opskrift på et godt rugbrød med masser af kerner.