Risengrød
Risengrød er en fantastisk ret, særligt i december, hvor grøden kan spises som morgenmad eller til aftensmad med smørklat og kanelsukker på. Denne opskrift på risengrød er nem at lave- men husk at røre en del i gryden, så det ikke brænder på. Får du en rest risengrød, kan du desuden bruge den til at lave en fantastisk risalamande.
Tilberedningstid:
1 time
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 200 g grødris
- 1,5 l mælk
- 1 tsk. salt
Fremgangsmåde
- Bring mælken i kog i en tykbundet gryde og tilsæt grødrisene. Rør rundt til mælken begynder at koge igen.
- Skru ned for varmen og lad risen koge i cirka 45 minutter under låg. Rør af og til, så risengrøden ikke brænder på.
- Smag til med lidt salt, når risengrøden er færdig.
- Serveres med en smørklat og masser af kanelsukker.