Flotte rodfrugter med kokosmælk og ingefær på toppen. (©DR)

Rodfrugter bagt i kokosmælk

Skøn opskrift på rodfrugter bagt i kokosmælk, som Camilla Plum lavede i programmet 'Den sorte gryde'. Salaten er krydret med masser af friske krydderier som chili, ingefær og koriander, som giver dem en skøn og eksotisk smag. Server rodfrugterne som en fyldig salat til kød eller blot som en vegetarisk hovedret.

Tilberedningstid: 1 time, 10 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Ingredienser

Rodfrugter i kokosmælk

  • 1 kg blandede rodfrugter
  • 3 stk. porrer
  • 2 dåser kokosmælk
  • 2 stængler citrongræs
  • 1 spsk. salt
  • 1 tsk. sort peber
  • 2 stk. lime
  • 1 stk. chili
  • 100 g ingefær
  • 1 bundt friske koriander

Fremgangsmåde

  1. Kom det hele i en stegeso eller ildfast fad med låg. 
  2.  Sæt i en varm ovn ved 175 grader. Bag til alle grønsagerne er meget møre. Det tager en times tid. Fjern chilien, pynt med korianderen. 
  3. Spis med jasmin ris, en frisk salat, og måske kylling.