Rødkålssalat med figner og blåbær
Lav en nem salat, som smager fantastisk - med frisk rødkål, søde figner, blåbær og lækre ristede hasselnødder. En fyldig og lækker salat, som kan være en frokostret eller serveres som tilbehør til en vinterret - måske endda juleaften.
Tilberedningstid:
20 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 200 g rødkål
- 1 bundt bredbladet persille
- 2 stk. forårsløg
- 100 g blåbær
-
50 g
saltede hasselnødder
(Find Adam Aamanns opskrift herunder)
- 10 stk. tørrede figner
- 1 spsk. æbleciderddike
- 1 spsk. honning
- 0,5 dl olivenolie
- 1 smule salt og peber
Fremgangsmåde
- Snit rødkål fint. Bland honning, æblecidereddike, olivenolie, salt og peber sammen til en dressing og vend rødkålen i det.
- Hak persillen groft, hak forårsløget fint og skær fignerne i halve eller kvarte.
- Anret rødkålen på et fad og drys alle de øvrige ingredienser over og server.
KLIK HER og få Adam Aamanns opskrift på saltristede hasselnødder