Magert kød kan godt nogengange gå hen og blive tørt ved stegning, det undgår du ved at spise det råt. (©DR)

Rørt tatar

Den slanke linje kan sagtens overholdes selvom man spiser kød, så skal det bare være magert kød. Brødrene Price viser hvordan man kan lave rørt tatar, som er en nem og hurtig ret at lave

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 5 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Ingredienser

  • 800 g okseinderlår
  • 2 spsk. finthakkede skalotteløg
  • 1-2 spsk. fintrevet peberrod
  • 2 spsk. grov fransk sennep a l'ancienne
  • 1 spsk. finthakket persille
  • 1 spsk. finthakket frisk estragon
  • 1 spsk. kapers
  • 3-4 spsk. olivenolie
  • 4 stk. pasteurisede æggeblommer
  • 1 smule salt
  • 1 smule peber

Fremgangsmåde

  1. Hak eller skrab kødet og rør det grundigt sammen, med de øvrige ingredienser. Det anbefales at røre tartaren sammen lige inden den skal spises, så kødet ikke bliver misfarvet ved iltning. 

TIP: Server med en blandet salat og godt brød, eller endnu bedre med sprøde, hjemmelavede pommes frites. Men så er man stået lidt af den slanke linje....