En anderledes fyldig og lækker salat, som er lavet med rosenkål, grønne asparges og fennikel. Foto: DR (©DR)

Rosenkål med grønne asparges og fennikel

Lav denne lækre salat med rosenkål med grønne asparges og fennikel. Anne Hjernøe lavede opskriften i programmet 'Anne og Anders i USA'.

Tilberedningstid: 20 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 400 g rosenkål
  • 1 bundt grønne asparges
  • 1 stk. fennikel
  • 6 stk. forårsløg
  • 1 smule jomfruolivenolie
  • 1 smule flagesalt

Fremgangsmåde

  1. Skær roden af rosenkålen, pil det yderste blad af og skær dem i halve eller kvarte. 
  2. Knæk enderne af de grønne asparges og skær aspargesene i mundrette stykker. Flæk fenniklen, fjern roden og skær dem i skiver, hak toppene og gem dem. 
  3. Skær roden og lidt af toppen af forårsløgene og skær dem i mundrette stykker. Kom en god slat olie i en dyb pande, steg alle grønsagerne godt, til de begynder at tage lidt farve, men stadig har bid. 
  4. Drys med salt og fennikeltoppe, vend rundt et par gange og server. 


Opskriften findes i samlingen

Veganske opskrifter