En anderledes fyldig og lækker salat, som er lavet med rosenkål, grønne asparges og fennikel. Foto: DR (©DR)

Rosenkål med grønne asparges og fennikel

Lav denne lækre salat med rosenkål med grønne asparges og fennikel. Anne Hjernøe lavede opskriften i programmet 'Anne og Anders i USA'.

Tilberedningstid: 20 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 400 g rosenkål
  • 1 bundt grønne asparges
  • 1 stk. fennikel
  • 6 stk. forårsløg
  • 1 smule jomfruolivenolie
  • 1 smule flagesalt

Fremgangsmåde

  1. Skær roden af rosenkålen, pil det yderste blad af og skær dem i halve eller kvarte. 
  2. Knæk enderne af de grønne asparges og skær aspargesene i mundrette stykker. Flæk fenniklen, fjern roden og skær dem i skiver, hak toppene og gem dem. 
  3. Skær roden og lidt af toppen af forårsløgene og skær dem i mundrette stykker. Kom en god slat olie i en dyb pande, steg alle grønsagerne godt, til de begynder at tage lidt farve, men stadig har bid. 
  4. Drys med salt og fennikeltoppe, vend rundt et par gange og server.