Rosenkål med grønne asparges og fennikel
Lav denne lækre salat med rosenkål med grønne asparges og fennikel. Anne Hjernøe lavede opskriften i programmet 'Anne og Anders i USA'.
Tilberedningstid:
20 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 400 g rosenkål
- 1 bundt grønne asparges
- 1 stk. fennikel
- 6 stk. forårsløg
- 1 smule jomfruolivenolie
- 1 smule flagesalt
Fremgangsmåde
- Skær roden af rosenkålen, pil det yderste blad af og skær dem i halve eller kvarte.
- Knæk enderne af de grønne asparges og skær aspargesene i mundrette stykker. Flæk fenniklen, fjern roden og skær dem i skiver, hak toppene og gem dem.
- Skær roden og lidt af toppen af forårsløgene og skær dem i mundrette stykker. Kom en god slat olie i en dyb pande, steg alle grønsagerne godt, til de begynder at tage lidt farve, men stadig har bid.
- Drys med salt og fennikeltoppe, vend rundt et par gange og server.