Rouille
I programmet 'an offer you can't refuse' laver Adam og James Price Rouille. En sovs som der f.eks. kan bruges til at komme i en fiskesuppe.
Tilberedningstid:
30 min.
Antal portioner:
2 pers.
Kok og program
Ingredienser
- 1 stk. tyk skive afskorpet hvidt brød
- 2 stk. æggeblommer
- 6-8 stk. fed hvidløg
- 1 stk. rød chili
- 4-5 spsk. fiskesuppe
- 1,5 dl olivenolie
- 1 smule salt
Fremgangsmåde
- Opblød brødet i fiskesuppen og rør det godt igennem med et nip salt, knust hvidløg og chillien, som også nærmest skal være moset (fjern kerner og frøstol).
- Kom æggeblommerne ved og rør kraftigt. Tilsæt olien lidt efter lidt, og rør til konsistensen er som mayonnaise. Justér evt. med lidt mere suppe, hvis den er for tyk.
- Sæt rouillen på bordet i en skål og lad hver enkelt gæst komme en skefuld eller to i suppen alt efter smag og behag.