Salat med bagte ferskner og ricotta
Denne salat blev Anne inspireret til i Montana i USA. Den dejlige salat består blandt andet af ferskner, spinat og ost og er super nem og hurtig at lave.
Tilberedningstid:
35 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
Salat
- 3-4 stk. ferskner
- 100 g spinat
- 125 g ricotta
- 1 dl mandelflager
- 1 bundt basilikum
Dressing
- 1 stk. citron
- 5 spsk. koldtpresset jomfruolivenolie
- 2 spsk. ahornsirup
- 1 smule salt
Fremgangsmåde
- Skær fersknerne i halve, fjern stenen, læg de halverede ferskner på bagepapir på en bageplade og bag dem i ovnen i ca. 25 min ved 200 grader.
- Lad dem køle af til de er lune før du skærer dem i både. Fordel spinaten på et fad, fordel de lune, bagte ferskenbåde henover, drys med masser af ricotta, mandelflager og frisk basilikum.
- Pisk eller ryst alle ingredienserne til dressingen sammen og fordel den over salater, der serveres med det samme.