Tag den rustikke sandwich med på skovtur. (©DR)

Sandwich med blodpølse og lokal gedeost

Prøv den anderledes sandwich med blodpølse og gedeost til madpakken.

Tilberedningstid: 25 min. Antal portioner: 2 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 6 skiver blodpølse
  • 4-6 skiver bacon
  • 4-5 syltede små agurker
  • 1 hjertesalathoved
  • 2 små flute
  • 4-6 skiver gedeost
  • en smule olivenoile
    (til stegning)
  • en smule smør
    (til stegning)

Fremgangsmåde

  1. Varm en pande op med en smule olivenolie og smør.
  2. Steg blodpølseskiverne herpå, så de bliver sprøde på begge sider.
  3. Fjern blodpølsen, og steg herefter baconskiverne, så de bliver sprøde.
  4. Varm de to flutes på en grill. Tag dem af, og flæk dem på langs.
  5. Skær de syltede agurker i skiver.
  6. Fyld nu de to flutes med skiver af blodpølse, gedeost, bacon, hjertesalatblade og syltet agurk. 
  7. Spis.