Sesamkartofler
Lækre nemme og hurtige kartofler, der får en lækker sprødhed af sesamfrøene. Kan serveres til al slags kød
Tilberedningstid:
30 min.
Antal portioner:
2 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 150 g kogte kartofler
- 0,5 dl sesamfrø
- 0,5 dl olie
Fremgangsmåde
- Opvarm ovnen til 220 grader. Hæld olien op i en skål og vend de kogte kartofler heri.
- Hæld sesamfrøene op i en dyb tallerken og vend kartoflerne heri.
- Hæld den resterende del af olien op i et ovnfast fad og læg de sesamvendte kartofler heri.
- Stil fadet miderst i ovnen og bag kartoflerne til de har fået farve. Det tager ca 20 minutter. Serveres som tilbehør til for eksempel appelsinstegt kylling med mandler.
TIP: Du kan også drysse lidt frisk rosmarin over og bage det med i ovnen.