Snasket chokoladekage - brownie med mandler
En skøn og snasket chokoladekage, som smager fantastisk. En opskrift, som er nem og hurtig at lave.
Tilberedningstid:
35 min.
Antal portioner:
8 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 130 g smør
- 2 stk. æg
- 250 g sukker
- 100 g hvedemel
- 40 g kakao
- 1/2 tsk. bagepulver
- 100 g mørk chokolade
- 50 g mandler
- 50 g valnødder
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 170 grader, smør en rund tærteform på 22 cm i diameter med smør.
- Smelt smørret. Stil det til side og pisk i en skål æg og sukker sammen, og rør til sidst smørret i. Sigt mel, kakao og bagepulver sammen, og vend det i æggemassen.
- Hak chokoladen let groft og vend den i dejen og hæld den i formen. Hak de to slagsnødder og drys dem på kagen.
- Bag kagen i en ca. 20-25 minutter, stik en skrap kniv i midten af kagen får at se om den er færdig, der må gerne hænge lidt dej ved.
- Afkøl kagen let og løsn den fra formen.