Der er ikke noget hyggeligere end at bage snobrød. (©DR)

Snobrød med parmaskinke

Der er ikke noget hyggeligere end at sidde rundt om bålet og bage snobrød. Prøv denne nemme opskrift med både pesto og parmaskinke, der gør snobrødene ekstra lækre.

Tilberedningstid: 1 time, 30 min. Antal portioner: 6 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 3 ½ dl vand
  • 10 g salt
  • 475 g hvedemel
  • 6 spsk. pesto
  • 6 skiver parmaskinke

Fremgangsmåde

  1. Rør gær ud i lunkent vand og salt. Tilsæt mel, og ælt dejen godt sammen. Lad den hæve lunt i cirka 1 time.
  2. Del dejen i seks portioner, som hver flades ud til et rektangel ca. 40 x 10 cm.
  3. Kom pesto og parmaskinke på i den ene af langsiderne og rul, så du får en lang pølse med fyldet i midten - luk siderne med lidt vand.
  4. Sno pølsen om snobrødspinden, klem dejen let fast til pinden og fugt brødet let på overfladen med lidt vand.
  5. Snobrødene bages over bål, til de er flotte og gyldne.