Spaghetti med kødsovs
Enkel opskrift på en lækker spaghetti med kødsovs. Jesper Vollmer viser i 'Spis og Spar', at mad både kan være billigt og lækkert samtidig. Prøv hans opskrift på spaghetti med kødsovs med både gulerødder, peberfrugt og squash i.
Tilberedningstid:
30 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 1 kg hakket oksekød
- 2 stk. løg
- 2 fed hvidløg
- 1 courgette
- 3 gulerødder
- 2 stk. peberfrugt
- 2 spsk. tørret krydderi - evt. timian eller oregano
- 1 spsk. tomatpuré
- 4 dåser hakkede tomater
- 2 spsk. vineddike
- 2 spsk. sukker
- Revet parmesan
Fremgangsmåde
- Steg oksekødet hårdt af i en gryde sammen med salt og peber.
- Hak alle grøntsagerne fint, og steg dem i gryden sammen med de tørre krydderier.
- Bland kød og grønt, og kom tomaterne i. Top op, eventuelt med vand, så det dækker.
- Kog det hele sammen og smag til med eddike og sukker. Mens kødsovsen koger, koger du pastaen.
- Smag til med salt og peber.
TIP: Spis din spaghetti med kødsovs med revet parmasan på.