Salaten kan nydes som den er med godt brød eller som tilbehør til andet mad. (©DR)

Spinatsalat med friskost, pære og pølse

Fyldig og smagfuld salat med spæde spinatblade, sød pære og en salt og krydret pølse i skiver. Server salaten som tilbehør til diverse retter og dryp med en god balsamico-eddike.

Tilberedningstid: 15 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Ingredienser

  • 100 g spinatblade
  • 2 pærer
  • 100 g friskost naturel
  • 1 enebærpølse eller anden god, krydret pølse
  • 2-3 tsk. flydende honning
  • flagesalt og friskkværnet peber
  • evt. lidt æbleeddike eller balsamico

Fremgangsmåde

  1. Skyl spinaten, slyng den tør og fordel den på et fad eller i 4 skåle. 
  2. Skær pærerne i både eller mindre stykker og fordel den over spinaten sammen med små stykker friskost og skiveskåret pølse. 
  3. Fordel lidt honning henover og drys med salt og peber. 
  4. Vil du have lidt syre i salaten så dryp med lidt æbleeddike eller god balsamico.