Flot sommersalat med lækre danske jordbær og gedeost. (©DR)

Spinatsalat med jordbær og gedeost

Delikat sommersalat, der passer perfekt til grillmad eller fiskeretter.

Tilberedningstid: 20 min. Antal portioner: 4 pers.

Ingredienser

Salat

  • 1 bakke frisk spinat
  • 1 bakke jordbær
  • 100 g gedeost
  • 3 stk. forårsløg

Dressing

  • 6 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. æbleeddike
  • 1-2 tsk. honning

Fremgangsmåde

  1. Lidt salt og friskkværnet sort peber 
  2. Skyl spinaten, slyng den tør og fordel den på et fad. Skær jordbærrene i halve eller kvarte og fordel dem over spinaten sammen med finthakket forårsløg. 
  3. Ryst eller pisk ingredienserne til dressingen sammen, og fordel den over salaten lige inden den serveres.

Opskriften findes i samlingen

Opskrifter med jordbær