Spinatwraps smager godt både varme, lune og kolde. (©DR)

Spinatwrap med rygeost & avocado

Spinatwraps er geniale til alle dagens måltider. De mætter, smager godt og er meget nemme at lave. Spis dem til morgenmad med lækkert fyld, som fx hytteost, røget laks og agurk. Tag dem med i madpakken hvor du har rullet dem om en god ost, parmaskinke og peberfrugt. Eller servér dem til aftensmad, hvor de kan twistes i en mexicansk retning, så du fylder dem med chili con carne eller en krydret kyllinge mole.

Tilberedningstid: 20 min. Antal portioner: 2 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 2 æg
  • 6 små frosne spinatkugler
  • 0,5-1 tsk. salt
  • 4 spsk. mælk
  • 1 spsk. citronskal
  • 3-4 spsk. kikærtemel
  • 1 spsk. olivenolie
  • 4 spsk. rygeost
  • 2 tsk. citronsaft
  • 1 avocado
  • 6-8 ærteskud
  • Evt. et drys salt og peber på toppen

Fremgangsmåde

  1. Slå æggene ud i en skål og rør dem sammen.
  2. Tilsæt de frosne, optøede spinatkugler og rør dem sammen med æg og salt.
  3. Kom mælken i og pisk det hele sammen med revet citronskal og kikærtemel, til du har en lind og ensartet lidt tyk pandekagedej, justér med yderligere kikærtemel, hvis dejen er for tynd.
  4. Varm olivenolien op på en pande og steg dine spinatwraps der i. De skal have et par minutter på begge sider, så de bliver gyldne og gennembagte. Om du laver 2 store wraps, eller 4 mindre, er op til dig.
  5. Når wrapsene er kølet af smører du dem med rygeost, top med skiveskåret avocado som du drypper med citronsaft og drysser med salt og peber. Fordel ærteskuddene henover og fold wrapsne sammen og servér.