Sprøde squash fritters er en anderledes måde at spise squash på og et godt alternativ til kartofler. Foto: DR (©DR)

Squash Fritters - squashpandekager

Lav dine egne sprøde pandekager med squash og forårsløg. En anderledes og lækker måde at bruge squash på. Anne Hjernøe lavede opskriften i programmet 'Anne og Anders i USA'.

Tilberedningstid: 20 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Ingredienser

  • 1 stk. squash
  • 3 stk. forårsløg
  • 2 stk. æg
  • 1 dl mælk
  • 1-1,5 dl mel
  • 1 tsk. flagesalt
  • 1 bundt timian
  • 2 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Riv squashen groft på et rivejern eller lav strimler med tyndskrælleren. 
  2. Bland med finthakket forårsløg. Pisk æg sammen med mælk, mel, salt og timian. 
  3. Vend squash og forårsløg i blandingen og rør det godt sammen. Varm olie op på en pande, og steg dine squashfritters som små pandekager i olien, til de er gyldne og sprøde. 
  4. Servér dem med det samme, eller hold dem varme i ovnen under sølvpapir, ved 120 grader, til de skal spises.