På en halv time kan du servere et velsmagende måltid til dine gæster. (©DR)

Stegt malle med østershatte og grøn peber

Prøv opskriften på stegt malle med østershatte og grøn pebers fra den nyeste sæson af 'Nak og æd'.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 5 pers.

Kok og program

Ingredienser

  • 800 g mallefilet
  • 50 g smør
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 rødløg
  • 150 g østershatte
  • 1 grøn peberfrugt
  • 4 chipatibrød

Fremgangsmåde

  1. Del fisken i otte stykker, og krydder disse med salt og peber.
  2. Varm olie og lidt af smørret op på en pande, og steg fiskestykkerne heri, så de bliver gyldne på alle sider. 
  3. Pil rødløget, og del det i mindre stykker.
  4. Kom stykkerne i en lille kasserolle, og svits dem.
  5. Tilsæt østershatte delt i mindre stykker, og rist.
  6. Skær tomater og peberfrugt i mindre stykker, og kom ved.
  7. Krydder det hele med salt og peber.
  8. Lad det simre let sammen.
  9. Lun dine chipatibrød på en grill, og smør dem med frisk smør.
  10. Drys med salt, og servér fiskestykkerne med grøntsager og brød.