Stegt malle med østershatte og grøn peber
Prøv opskriften på stegt malle med østershatte og grøn pebers fra den nyeste sæson af 'Nak og æd'.
Tilberedningstid:
30 min.
Antal portioner:
5 pers.
Kok og program
Ingredienser
- 800 g mallefilet
- 50 g smør
- 2 spsk. olivenolie
- 1 rødløg
- 150 g østershatte
- 1 grøn peberfrugt
- 4 chipatibrød
Fremgangsmåde
- Del fisken i otte stykker, og krydder disse med salt og peber.
- Varm olie og lidt af smørret op på en pande, og steg fiskestykkerne heri, så de bliver gyldne på alle sider.
- Pil rødløget, og del det i mindre stykker.
- Kom stykkerne i en lille kasserolle, og svits dem.
- Tilsæt østershatte delt i mindre stykker, og rist.
- Skær tomater og peberfrugt i mindre stykker, og kom ved.
- Krydder det hele med salt og peber.
- Lad det simre let sammen.
- Lun dine chipatibrød på en grill, og smør dem med frisk smør.
- Drys med salt, og servér fiskestykkerne med grøntsager og brød.