Svensk knækbrød med paprika og sort sesam
Disse svensk inspirerede knækbrød med paprika og sesam bagte Albert i Den store bagedyst 2018. Knækbrødene er gode som snacks med eller uden pålæg.
Tilberedningstid:
1 time, 30 min.
Antal portioner:
10 pers.
Kok og program
Ingredienser
- 250 g groft speltmel
- 250 g grahamsmel
- 250 hvedemel
- 40 g honning
- 20 g salt
- 5 g natron
- blå birkes og rosen paprika
- rugmel til udrulning
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 230 grader .
- Ælt alle ingredienser i ca. 4 -6 min.
- Udrul dejen tyndt i godt med rugmel. Pensel med vand, så toppingen kan hænge fast. Prik med en gaffel og skær brødene ud i firkanter.
- Bag brødene hårdt, så de får en fin farve og lidt mørk smag.
- Når brødene er afkølede bygges et korthus.