Syltede løg (©DR)

Syltede løg

Lav dine egne syltede rødløg. Løgene er skønne i krydret mad - men kan også bruges til en god hjemmelavet hotdog.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 2 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 2 stk. rødløg
  • 1,5 dl eddike
  • 0,75 dl lys rørsukker
  • 1 smule salt
  • 0,5-1 tsk. spidskommen
  • 2 spsk. friske koriander
  • 2 spsk. cashewnødder

Fremgangsmåde

  1. Kog eddiken op med sukker og en anelse salt. Rist spidskommen på en tør pande. Cashewnødderne ristes bedst i ovnen ved 150 grader til de er gyldne. 
  2. Hak nødderne groft når de er ristede. Skær løgene i helt tynde både, og læg dem i en skål. Hæld den varme lage over løgene, vend ristet spidskommen, friskhakket koriander og cashewnødder sammen med løgene.

    TIP: Rist gerne rigelig cashewnødder, de er også skønne som snacks.