Syltede tomater
Syltning er en nem og god tilberedningsmetode, som er blevet mere og mere populær. Syltede tomater er gode som tilbehør til de fleste måltider - og så er de virkelig nemme at lave.
Tilberedningstid:
10 min.
Antal portioner:
0 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 400 g cherry- eller cocktailtomater
- 4 dl lagereddike
- 1 dl sukker
- 4 stk. laurbærblade
- 1 spsk. salt
Fremgangsmåde
- Hæld eddike i en gryde, og tilsæt sukker, laurbærblade og salt.
- Giv det et opkog og lad det simre, indtil sukker og salt er opløst.
- Skyl tomaterne og læg dem i et patentglas eller andet, der kan slutte tæt.
- Hæld lagen over tomaterne, og lad det stå. Du kan spise tomaterne allerede dagen efter, men de bliver bedst af at stå et par uger.