Tacos med languster smager ikke kun godt, men pynter også på middagsbordet. (©DR)

Tacos med languster og stegt peber

Prøv 'Nak og æd's anderledes version af den mexikanske taco.

Tilberedningstid: 1 dag, 6 timer Antal portioner: 4 pers.

Kok og program

Ingredienser

  • 12 majstacos
  • 3-4 hummerhaler
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 lime
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 grønne peberfrugter
  • 1 chilli
    (lille)
  • 3-4 kviste koriander
  • 100 g revet ost

Fremgangsmåde

  1. Tag hummerhalerne, og kom dem i letsaltet kogende vand. Kog i tre minutter. 
  2. Løft op, og køl ned. 
  3. Bank kødet ud af skallerne, og skær dette kød i små stykker.  
  4. Hak løg og hvidløg fint.
  5. Kom lidt olie i en kasserolle og varm op. Tilsæt løg og hvidløg, og sautér det.
  6. Tilsæt peberfrugterne skåret i små tern, og lad det stege sammen.
  7. Hæld hummerkødet ved sammen med limesaften.
  8. Tilfør fintsnittet chili, og bland det hele godt sammen.
  9. Varm dine tacos, og fordel dem på et fad. Top med hummer- og peberfrugtsstuvningen fra panden.
  10. Riv ost over, og drys med friske koriander.