Ligesom i den første opskrift med thairuller, er det også her vigtigt at de skal være friske og at indholdet af kød, fisk eller skaldyr ikke må dominere. (©DR)

Thairulle version 2

Thairuller kan laves på mange forskellige måder, og her er endnu et forslag til hvordan de kan laves.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4 pers.

Kok og program

Ingredienser

  • 1 håndfuld Mitzuni salat / plukkede salater
  • 1 smule Enokisvampe
  • 1-2 stk. agurk
    (alt efter hvor meget der ønskes i)
  • 1 håndfuld koriander

Thai-oksesalat

  • 1 kg godt oksekød
    (f.eks. roastbeef eller culotte pudset fri fro fedt)
  • 2 stk. limefrugter
  • 1 smule sukker
  • 1 smule fiskesovs
  • 2-3 stk. forårsløg
  • 1 stk. frisk chili

Fremgangsmåde

  1. Skær kødet i strimler og bland det med dressingen af limesaft, sukker, fiskesovs smagt til med lidt salt. Tilføj de fintsnittede forårsløg og smag dig frem med den friske chili.

  2. På det udblødte rispapir(se version 1) placeres lidt strimmelskåret salat, lidt enokisvampe, de fintsnittede stave af agurk og lidt af thai-oksesalaten.

  3. Derpå er thairullen klar til at blive rullet og kan staks nydes med dip til. 

TIP: Hvis rullerne ikke skal spises straks og f.eks. skal med på skovtur, kan de holdes friske i nogle timer under et fugtigt viskestykke.