Den her toast er perfekt at tage med på farten som en lækker morgenmad - en perfekt start på dagen. (Foto: Lotte Jahnsen ©DR)

Toast med æg og bacon

Den helt perfekte morgenmad, når man skal på farten, er denne helt enkle toast med æg og bacon. Familien, kollegerne eller vennerne vil elske dig, hvis du tager sådan en stak med på tur.

Tilberedningstid: 10 min. Antal portioner: 2 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Ingredienser

  • 4 skiver groft toastbrød
  • 4 skiver bacon
  • 2 stk. æg
  • 2 spsk. ketchup
  • 1 stk. tomat

Fremgangsmåde

Klik play i videoen herunder og se, hvordan du laver de nemme toast

  1. Rist toastbrødet godt på begge sider
  2. Steg baconskiverne sprøde.
  3. Slå de to æg ud på panden og steg dem som spejlæg - vend dem undervejs, så de får stegeskorpe på begge sider.
  4. Smør en smule ketchup på hver skive toast, læg tre skiver bacon og et æg mellem to skiver brød, og toasten er klar. 

TIP: Du kan tilsætte salatblade eller tomatskiver efter smag.