Tidsforbrug: 10 min. Mængde: 2 pers. Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- •
4 skiver toastbrød
- •
2 skiver emmentaler ost
- •
1 tsk. dijonsennep (Kan udelades)
- •
20 g smør
- •
1/4 tsk. stødt kardemomme (Kan udelades)
Fremgangsmåde
Smør hver skive brød på en side.
Læg nu to skiver toast med smørsiden nedad på en varm pande. Smør et tyndt lag sennep på hver skive og læg osten på.
Læg nu en skive brød ovenpå hver af de to skiver - sørg for, at den smurte side vender opad,
Når toasten er gylden, vendes den så den bliver stegt gylden på den anden side.
Skær toasten diagonal i to halve og drys kardemomme over inden servering.
TIP: Læg en god skive kogt skinke oven på osten inden den sidste skive brød for en skinke og ost sandwich - eller som franskmændene kalder den: En croque monsieur. Hvis du tilmed lægger et spejlæg oven på hver croque monsieur - bliver det til en croque madame. En lækker morgenmad.