Tunamelt sandwich med cheddarost (©DR)

Tunamelt sandwich

Tunamelt sandwich er en amerikansk sandwich med bl.a. tunsalat og æg som sammen med mild cheddarost 'smeltes' sammen i brødet og spises varm. Du får Brødrene Prices opskrift her!

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Ingredienser

  • 2 dåser tun i olie
  • 2 stk. hårdkogte æg
  • 1-2 spsk. kapers
  • 1-2 spsk. skalotteløg
  • 1-2 spsk. syltede agurker
  • 1-2 spsk. bladselleri
  • 1 smule citronsaft
  • 4-5 spsk. mayonnaise
  • 8 skiver mild cheddarost
  • 1 smule salt
  • 1 smule peber

Fremgangsmåde

  1. Lav først verdens bedste tunsalat: Tunen brydes i mindre stykker med en gaffel. Hakket æg, kapers, løg, syltede agurker og blegselleri kommes ved. Bland det rundt med mayonnaisen. Smages til med salt, peber og lidt citronsaft.

  2. To store skiver godt sandwichbrød ristes først let.

  3. Så kommes tunsalaten på brødet. Der dækkes med fine skiver mild cheddarost. Den øverste skive brød lægges på, og nu rister man sandwichen færdig. Enten i en sandwich-rister ellers i ovnen under grillen eller på en grill-pande, sådan at osten smelter. Serveres straks.