Lækker tunsalat til frokosten. (Foto: Amalie Hald Knudstrup ©DR)

Tunsalat med hytteost og dild

Mangler du et nemt, men hjemmelavet alternativ til leverpostejen, så er denne tunsalat et godt bud. Tunsalaten er blot blandet sammen med hytteost, dild og agurk, lidt citron og salt og peber. Nemmere bliver det ikke.

Tilberedningstid: 5 min. Antal portioner: 2 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 1 dåse tun i vand
  • 175 g hytteost
  • 1 håndfuld dild
  • 0,5 stk. agurk
  • Lidt salt og peber
  • 0,5 stk. citron
  • 1 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Skær agurken ud i små tern.
  2. Hak dilden.
  3. Bland tun, hytteost, dild og agurk sammen.
  4. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  5. Server tunsalaten på rugbrød.