Skønne vafler med brun ost og toppet med friske bør og rømme. (©DR)

Vafler med brunost

Vafler med myseost er en hyggelig lille dessert, der serveres med friske bær og lidt rømme på toppen. Opskriften lavede Brødrene Price på deres Nordiske Odyssé, da de var i Norge.

Tilberedningstid: 1 time Antal portioner: 6 pers.

Ingredienser

  • 4 æg
  • 200 g revet myseost
  • 300 g hvedemel
  • 5 dl letmælk
  • 100 g smeltet smør
  • friske bær og rømme til servering
    (norsk, syrnet fløde)

Fremgangsmåde

Kom melet i en røreskål. Tilsæt mælk og pisk til massen er klumpfri. Bland æggene i og derpå det smeltede smør. Vend den revne myseost i dejen og lad den hvile ca. 30 minutter ved stuetemperatur.
Bag vaflerne i et vaffeljern til de er gyldne og server dem med friske bær og lidt rømme.