Vafler med brunost
Vafler med myseost er en hyggelig lille dessert, der serveres med friske bær og lidt rømme på toppen. Opskriften lavede Brødrene Price på deres Nordiske Odyssé, da de var i Norge.
Tilberedningstid:
1 time
Antal portioner:
6 pers.
Kok og program
Ingredienser
- 4 æg
- 200 g revet myseost
- 300 g hvedemel
- 5 dl letmælk
- 100 g smeltet smør
-
friske
bær og rømme til servering
(norsk, syrnet fløde)
Fremgangsmåde
Kom melet i en røreskål. Tilsæt mælk og pisk til massen er klumpfri. Bland æggene i og derpå det smeltede smør. Vend den revne myseost i dejen og lad den hvile ca. 30 minutter ved stuetemperatur.
Bag vaflerne i et vaffeljern til de er gyldne og server dem med friske bær og lidt rømme.