Vaniljeyoghurt med rabarberkompot
En enkel og frisk dessert med vaniljeyoghurt og bagt rabarberkompot, der både er hurtig og nem at lave og smager dejligt af dansk sommer.
Tilberedningstid:
30 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 700 g rabarber
- 85 g sukker
- 1 tsk. stødt kanel
- 4 dl yoghurt naturel
- 2-3 tsk. vaniljesukker
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 225 grader.
- Skyl rabarberne, skær dem i små stykker og læg dem i et ovnfast fad. Drys med kanel og sukker og dæk til med staniol. Bages i 15 -20 minutter miderst i ovnen til de er møre. Køles af.
- Smag yoghurt til med vanillesukker og hæld det i portionsskåle. Fordel de bagte rabarber ovenpå og server.