Bagt rabarberkompot med vaniljeyoghurt er en nemt tilberedt nydelse. (©Scanpix)

Vaniljeyoghurt med rabarberkompot

En enkel og frisk dessert med vaniljeyoghurt og bagt rabarberkompot, der både er hurtig og nem at lave og smager dejligt af dansk sommer.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 700 g rabarber
  • 85 g sukker
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 4 dl yoghurt naturel
  • 2-3 tsk. vaniljesukker

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 225 grader.
  2. Skyl rabarberne, skær dem i små stykker og læg dem i et ovnfast fad. Drys med kanel og sukker og dæk til med staniol. Bages i 15 -20 minutter miderst i ovnen til de er møre. Køles af.
  3. Smag yoghurt til med vanillesukker og hæld det i portionsskåle. Fordel de bagte rabarber ovenpå og server.