Walisisk gincocktail
Da Anne Hjernøe og Anders Agger besøgte Wales i Brexitlandet, lavede de bl.a. denne walisiske gin-cocktail med enebær, rosmarin og appelsin. En skarp og delikat sjus med gin.
Tilberedningstid:
10 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 20 cl gin
- 2 tsk. flydende honning
- 12 hele enebær
- 4 stilke rosmarin
- 1 appelsin, økologisk
- evt. 20 isterninger
Fremgangsmåde
- Kom ca. 5 cl gin i hvert glas. Tilsæt ½ tsk. flydende honning eller sirup der er velegnet til drinks og rør det godt ud.
- Kom derefter 3 enebær i hvert glas sammen med en stilk rosmarin og en lang appelsinskal, som du laver med en gulerodsskræller. Lad blandingen stå tildækket og koldt, og trække en halv times tid.
- Kom det derefter i en shaker sammen med isterninger, og ryst til det er iskoldt.
- Servér drinken til en walisisk solnedgang i godt selskab. Enten med eller uden isterninger i.