Wienersalat med wienerpølser, syltede agurker og kartofler (©DR)

Wienersalat

Wienersalat er en frokostklassiker med wienerpølser, syltede agurker og kartofler. Lav den som Brødrene Price fra bunden, og nyd til en god frokost på rugbrød.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 6 pers.

Ingredienser

  • 3-4 stk. ufarvede, kogte wienerpølser
  • 3-4 stk. syltede drueagurker
  • 1 stk. lille rødløg
  • 3-4 stk. kogte kartofler
  • 1 smule creme fraiche
  • 1-2 tsk. grov dijonsennep
  • 1-2 stk. forårsløg
  • 2-4 dl hjemmerørt mayonnaise

Fremgangsmåde

  1. Finthak drueagurker, rødløg og skær pølser og kartofler i hhv. skiver og tern.

  2. Den hjemmerørte mayonnaise blandes med creme fraiche i forholdet 4 dele mayo til 1 del creme fraiche, og smages til med grov dijonsennep samt salt og peber.

  3. Vend de øvrige ingredienser i salaten og pynt med fintsnittet forårsløg.