(©DR)

DR Ks kogeskole

Mad på tværs af madkulturer, hvor nysgerrige amatørkokke rundt om i landet er gået sammen om at udvikle nye opskrifter. Køkkenvaner og madkultur er fra så forskellige steder som bl.a. Damaskus, Teheran, Hobro, Bosnien, Odder, Rwanda og Ballerup. På Kogeskolerne har deltagerne lukket munden op, snakket, grinet, smagt og eksperimenteret sig frem en række nye retter, vi ikke har set før. I hvert fald er der i opskrifterne masser af små og store variationer bygget på både danske og udenlandske klassikere. Velbekomme.

Alle opskrifter fra DR Ks kogeskole

DRKs Kogeskole - BallerupStegte sellerifritter med pistaciesmør 30 min.
DRKs Kogeskole - BallerupPersille-rygeostecreme med pinjekerner og æble 1 time, 30 min.
DRKs Kogeskole - HobroVredet kål med krydderier 30 min.
DRKs Kogeskole - HobroÆblehonningsuppe med sprød filorulle 1 time
DRKs Kogeskole - HobroGrønkålslasagne 1 time, 30 min.
DRKs Kogeskole - HobroRødkålsdolmere med kartoffelsauce 2 timer
DRKs Kogeskole - ÅrhusPersilletærte med græskar og selleri 1 time, 30 min.
DRKs Kogeskole - ÅrhusVegetariske boller i karry med grønsagsbulgur 1 time, 30 min.