(Foto: Tilrettelægger/programredaktør Philip Nussbaum Varlev/ Helle Rasmussen ©DR)

Grøntsagsfjernsyn

Der er ild i køkkenet, når de to grøntsagskokke Knoll og Abi (Jonathan Zeuthen Knoll og Daniel José Abiani) svinger potter og pander i deres farverige køkken. På fuldstændig uperfekt vis tilbereder de to kokke fuldstændig perfekte retter kun med grøntsager.

Alle opskrifter fra Grøntsagsfjernsyn

Jonathan Zeuthen Knoll og Daniel José AbianiConfiteret fennikel 1 time
Jonathan Zeuthen Knoll og Daniel José AbianiAsparges - grillet på panden med spicy krydderier 20 min.
Jonathan Zeuthen Knoll og Daniel José AbianiGlaserede beder med burrata 1 time
Jonathan Zeuthen Knoll og Daniel José AbianiVegetarisk porreret med citron og urter 20 min.
Jonathan Zeuthen Knoll og Daniel José AbianiTærte med julesalat 30 min.
Jonathan Zeuthen Knoll og Daniel José AbianiBagt knoldselleri med smørsauce og æblekompot 30 min.