MELLEMØSTENS 7 SEKUNDER
Download musik-lydfiler fra Beirut og lav dit eget remix af ‘7 Seconds of the Middle East’.

Ugen før israelerne begyndte at bombe Libanon, var vi i Beirut for at indspille en kending til DR P2s udsendelser om Mellemøstens musik og kultur. Jinglerne vil kunne høres på kanalen i august og september.

Vi har fået lov at frigive indspilningerne og inviterer dig til at downloade lydfilerne, sammensætte og mixe dem på nye måder og sende os DIT bud på en moderne lyd af Mellemøsten.

Download MP3-format enkeltvis ved at højre klikke på musen og 'Gem destination som ...'

[ D O W N L O A D ]

Som et eksempel kan du her lytte til Klaus Tølbøll Sørensens remix.


De tre værter i udsendelsen 'Ung mellem Østen og Vesten' kårede Klaus' remix som udsendelsens bedste. Du kan lytte til temasøndagen om arabisk subkultur her.

Der er ingen begrænsninger på hvor lang tid dit remix må vare og du må også gerne tilføje både nye instrumenter og vokaler. Send dit færdige mix som attachment på en email til aid@dr.dk eller på CD-R til:

DR Rytmisk, att: Mik Aidt. Radiohuset, 1999 Frederiksberg C.

Det er vigtigt, at du vedlægger dine personlige kommentarer til mixet.

Rettigheder til musikken
DR administrerer rettighederne til musikoptagelserne fra Beirut. De er omfattet af gældende lov om ophavsret og må kun benyttes og offentliggøres i remix i forbindelse med DR-projektet 'Mellemøstens 7 Sekunder'. De kan ikke benyttes i kommercielt øjemed.


 
 


'Magasinet' fylder 2MB

Klik dig ind på DRs webmagasin om mennesker og dagliglivet i Mellemøsten. ('Magasinet' fylder 2MB)

I disse uger besøger en masse store forfattere fra Mellemøsten Danmark og Images of the Middle East-festivalen. Derfor har vi lavet et startkit til dig, hvor vi præsenterer fantastisk litteratur fra Mellemøsten.

 
 
 
Du er her: dr.dk > mellemoest > P2 / Lav et remix

© Copyright DR 2006. Materialet må ikke gengives uden tilladelse, jævnfør lov om ophavsret.