29-årige Michelle-Marie har en plan: Skal nå 30 ting, før hun fylder 30

Det er populært at lave lister over, hvad man skal nå. Se, når Michelle-Marie udfordres til at nå fem af sine punkter på to uger.

Det er tid til at gøre status, når man fylder 30. Derfor har den 29-årige højskolelærer Michelle-Marie Bruun Baadsgaard fra Aalborg lavet en liste ligesom så mange andre. '30 ting før 30 år', hedder den.

- Jeg er god til at skubbe tingene, men når det er skrevet ned, gælder det ligesom på en anden måde.

Hun fylder 30 år 18. februar 2019, men allerede nu er det tydeligt, at hun ikke når at krydse alle punkter af, som hun ellers gerne ville. De røde krydser på listen nedenunder markerer de punkter, hun ikke når.

Derfor har vi hjulpet hende på vej og udfordret hende. Michelle-Marie skal krydse fem punkter af inden to uger: Få en tatovering, lav en ny madret, gå på café alene, smil til en fremmed, mal en væg lyserød - og film det imens.

Se her, hvordan det gik.

'I DID IT!', skrev Michelle-Marie, da første udfordring var klaret. Hun havde været på café i Aalborg for at drikke kaffe og spise en croissant - helt alene. Hun malede også en væg (som hun ikke har fortrudt) og lavede en ny madret. Men det var kun tre ting. Hvad med tatoveringen og at smile mere til fremmede?

- Jeg havde kun to uger, og lige pludselig løb jeg ind i en presset tid. Tatoveringen skal nok komme, og jeg forsøger også at smile til fremmede hver dag, men jeg kunne ikke helt overskue at filme det.

- Det har ellers givet mig et spark bagi, at der var andre, der forventede, jeg fik gjort tingene.

Michelle-Marie har også en anden liste: En bucket list med ting, hun har resten af livet til at nå. Hun vil gerne prøve at bo i udlandet, have et badekar og en hindbærbusk.

- Jeg vil bestræbe mig på at nå de fleste af dem. Men det vigtigste er, at den minder mig om mine drømme, når hverdagen kører derudaf.

Facebook
Twitter