'Jeg har haft sex med min bedste vens søster flere gange': Her er det værste, vi har gjort mod en ven

Selv gode venner kan behandle hinanden dårligt engang imellem.

(© Oliver Seppo/DR)

Tænk på din bedste ven. På alle jeres sjove episoder, dybe hemmeligheder og uundværlige stunder, hvor I bare har været der for hinanden.

Måske smiler du, når du tænker tilbage.

Knapt så sjovt kan det være at tænke på dengang, du kom til at kysse med din vens kæreste. Eller da du havde så travlt med alt muligt andet, at venskabet døde på grund af dig.

Vi har i snit kun fem til otte rigtig tætte venner, og flere internationale undersøgelser viser, at venskaber betyder enormt meget for vores trivsel og helbred. Gode venner kan endda gøre, at du lever længere, så der er al mulig grund til at passe på dine venskaber.

Alligevel kan det ske, at vi ikke behandler gode venner lige godt hele tiden.

Her fortæller 12 følgere på DR3's Instagram, hvad der er det værste, de har gjort mod en ven. Måske får det dig til at tænke over en episode, du ikke er stolt af. Og hvem ved - måske er det ikke for sent at sige undskyld.

1

Jeg har fortalt en hemmelighed om min bedste ven til en pige for at komme i bukserne på hende. Hun var bare den eneste, der ikke måtte vide det.

Sylvester, 19 år

2

Jeg brændte min venindes hår med en smøg, fordi hun lagde an på ham, jeg var forelsket i. Det er sgu ikke det stolteste moment i miv liv.

Kvinde, 24 år

3

Jeg mødte min barndomsvenindes eks i byen og kom til at tage ham med hjem, selvom de var gået fra hinanden for nyligt. Hun var stadig meget vred og forelsket i ham, og jeg har aldrig turdet sige det til nogen, fordi det er så ondt.

Asta, 19 år

4

Jeg støttede ikke op om min bedste venindes første graviditet og sagde, hun havde ødelagt alt imellem os på grund af den.

Stina, 25 år

5

Jeg har engang fået min bedste ven til at spise en hestepære.

Svante, 26 år

(© Oliver Seppo/DR)

6

Jeg ignorerede min bedste veninde fra den ene dag til den anden, fordi jeg syntes, hun var en dårlig ven. Nu savner jeg hende. Hvorfor snakkede jeg ikke bare med hende om det, da det skete?

Kvinde, 19 år

7

Jeg har haft sex med min bedste vens søster flere gange, og han ved stadig intet.

Fyr, 19 år

8

Jeg lavede en indberetning på min veninde, fordi hun havde et hashmisbrug i sin graviditet. Det var hårdt, men nødvendigt.

Anna, 25 år

9

Jeg har delt detaljer om min kammerats sexliv på Formspring (et socialt medie som Jodel, hvor man kan være anonym), fordi jeg var jaloux. Jeg offentliggjorde anonymt, hvem han havde været sammen med.

Martin, 22 år

10

Jeg har kysset med min venindes kæreste.

Kvinde, 28 år

11

Jeg ignorerede begyndelsen på min bedste vens stofmisbrug. Det er endt ud i, at han ryger ind og ud af misbrugscentre her tre år efter.

Julie, 18 år

12

Jeg har engang dasket en lampe i hovedet på min kammerat og roomie i byen og uheldigvis flækket hans øjenbryn. I stedet for at tage med ham på skadestuen tog jeg en pige med hjem og lod ham klare det selv.

Casper, 24 år

Facebook
Twitter