Ni Northside-singler: Sådan får du mig på krogen

DR tog en runde på festivalpladsen i den aarhusianske ådal, som i disse dage lægger jord til Northside-festivalen.

(Foto: Palle Herløv)

Hej med dig. Er du single? Ja, hvordan får man så din opmærksomhed, hvis man er en mand eller kvinde, der gerne vil lære dig bedre at kende?

Med det spørgsmål på blokken tog dr.dk torsdag eftermiddag en rundtur på Northside, der lige nu er i fuld gang i Ådalen i Aarhus.

Sommerens mange musikfestivaler emmer af god stemning, åbenhed, imødekommenhed og kærlighed. Et oplagt sted at møde en - måske - kommende kæreste. Forleden fortalte vi da også om fire yngre par, der alle har mødt hinanden på en festival.

Her er svarene fra de ni festivalgæster, vi mødte på torsdagens Northside-festival:

Paw Hedegaard, 33 år: Hun skal bare kigge på mig, blinke lidt og smile. Så er hun allerede langt fremme, og så skal hun være frisk. Det er ofte nemmere at møde kvinder på en festival, end det er en tilfældig aften i byen. Folk er bare gladere i de her omgivelser.

Julie Mie, 21 år: Han skal være sød og gerne have det dér typiske festival-look. En smart type, tak, så jeg kan se, at han har gjort noget ud af sig selv.

Christian Uhre, 26 år: Hun skal være outrer. Gerne lidt Emma Gad-takt-og-tone-agtig. Så har hun min opmærksomhed. Det er vigtigt for mig, at hun tager sig tid til at lære mig at kende, hvis der skal være noget at bygge videre på.

Ulrik Pedersen, 24 år: Jeg må sige, at en lille, sød sommerkjole, flotte øjne og en pæn bagdel er en fordel. Hun må gerne både være lidt skør, men også humoristisk, og så skal hun forstå min sarkasme.

Luna Melin, 24 år: Han skal henvende sig personligt og tydeligt forholde sig til mig, selv om der er mange andre omkring os. Og så skal han have et sødt smil og være åben.

Daniel Yazdandoust, 24 år: Hun skal være imødekommende, snakkesalig, sjov og fuld af selvironi. Ironien er vigtig.

Kathrine Bogø, 28 år: Han skal i hvert tilfælde ikke være for fuld, og så skal han være en nede-på -jorden-type, sød og imødekommende.

Bjørn Damgaard, 31 år: Store bryster og et sødt smil. Vi skal have noget at snakke om, og hun skal have noget at byde på.

Sarah Elise Poulsen, 29 år: For det første skal han ikke være for fuld. Det er ucharmerende. Så skal han ellers bare være sød, rar, have en god udstråling og flirte med et glimt i øjet.