På vej på ferie? Sådan pakker du kufferten, så du kan lukke den i første forsøg

Slip for en propfyldt kuffert. Dr.dk guider dig til, hvordan du pakker til ferien uden at stresse.

Indrømmet. De her guides er set før. Et hav af gange.

Ingen kan vel heller være i tvivl om, at man ikke bør tage mere med på ferie, end man reelt får brug for.

Alligevel står vi år efter år og kæmper med at få lukket kufferten, hvorefter vi håber, at den holder sig under de 10-15-20 kilo, flyselskabet tillader rejsende at medbringe.

Derfor har vi på dr.dk lavet en lille videoguide, der giver en række gode og ret simple råd til, hvordan sådan en kuffert bør pakkes, så du for en gangs skyld kan lukke den i første forsøg. Måske endda have plads til en souvenir eller to på vejen hjem?

Seks af de bedste råd:

  • 1. Lad være med at tage for meget med. Hellere for lidt. Du kan vaske undervejs. Vær optimist og pak kun ét par langbukser og få trøjer.

  • 2. Udnyt de hulrum, der opstår i f.eks. svømmefødder og sko. Et oplagt sted til solbriller, bælter, tørklæder og strømper. Det er med til at sikre, at skoene ikke blive mast ud af form.

  • 3. Læg bøger og andre tunge sager i bunden, så kufferten har nemmere ved at stå op uden at vælte.

  • 4. T-shirts kan med fordel rulles og stoppes ned i siderne.

  • 5. Læg toiletsagerne i midten, hvor de ligger godt beskyttet.

  • 6. Læg skjorter og lette kjoler øverst, så de ikke bliver krøllede af vægten fra det andet indhold. Sker det alligevel, kan mange krøller rettes ud, hvis du hænger tøjet på en bøjle, mens du tager et dampende brusebad.

Det er også altid en fordel, hvis du har mulighed for at tjekke, om der er hårtørrer, shampoo, strandhåndklæder, lagner, dyner, puder, strygejern og så videre der, hvor du skal bo. Den slags informationer kan man som regel finde på hotellernes hjemmesider.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk