Sarah er piercet 400 gange og har hele kroppen dækket af tatoveringer: 'Jeg vil have lov at være mig selv'

Hun fik sin første piercing som 13-årig - og er aldrig stoppet.

Sarah "Bizarra" Martin har valgt at vise verden, at det er hendes valg, hvordan hun ser ud.

Hun startede med den første piercing som 13 årig - og er aldrig stoppet.

For Sarah er det en måde at leve på, og fortælle verden omkring hende, at det er okay at se ud, som du har lyst til.

- Hver dag når jeg står op, så er det ikke længere med målet om at revolutionere verden, men målet om at leve på en bestemt måde, som jeg synes, verden bliver et bedre sted af.

- Det er blandt andet, specielt som kvinde, at tage retten over min egen krop tilbage og vise, at der er plads til os allesammen ligegyldigt, hvordan du ser ud. Der er ikke nogen, der skal bestemme, om jeg må være tuschet i ansigtet, eller om jeg må have burka på.

Få Sarahs historie - og se flere billeder nedenfor.

 • Sarah er 32 år og har tre børn i alderen fire, seks og 12 år. Hendes budskab handler også meget om dem. - Jeg har et håb om, at der er plads til dem, og at der er plads til os allesammen, lige meget hvor skæve eller krøllede vi er. Og det budskab kommer til udtryk hver dag, når jeg går ud af døren. (Foto: Andreas Bro © dr)
  1 / 9
 • 3 x privatfotos af Sarah fra hendes ungdom - inden mængden af tatoveringer blev øget. (© PRIVATFOTO)
  2 / 9
 • Frihed. Det er det vigtigste ord, hun nævner, når hun bliver spurgt om hendes drivkraft. - Frihed. Helt klart retten til at være den, du er. Jeg er helt ulykkelig over at se, at der er så meget politik i øjeblikket, som skal bestemme alting for os. Hvordan vi går klædt, og hvad vi tænker. Jeg vil bare gerne have lov til at være. Det vil jeg have, at mine børn også kan. (Foto: Andreas Bro © dr)
  3 / 9
 • Sarah har lige piercet Camilla, som beundrer resultatet i spejlet. (Foto: Andreas Bro © dr)
  4 / 9
 • Sarahs valg af kropsudsmykning gør også, at hun ikke kan gemme sig. - Jeg havde ikke regnet med, at jeg ikke kan aflevere mine børn i institution om morgenen, eller gå ned og købe en liter mælk, uden at de 100 mennesker, jeg har mødt på min vej, har en idé om, hvem jeg er, og hvad jeg er. Og tager stilling til mig som person, selvom de ikke kender mig. (Foto: Andreas Bro © dr)
  5 / 9
 • Sarah er født og opvokset i Aalborg. Men i mange år har hun rejst rundt i verden og dygtiggjort sig indenfor piercing. Hun har blandt andet haft sin egen butik i Oregon og New York, hvor hun piercede folk. Nu arbejder hun som piercer i den butik, hvor hun blev uddannet. Her er Sarah i gang med at pierce 26-årige Camilla. (Foto: Andreas Bro © dr)
  6 / 9
 • Sarah har fået indopereret flere forskellige silikone-implantater, som her i hånden. (Foto: Andreas Bro © dr)
  7 / 9
 • Sarah har fået tatoveret 'HORROR' i panden. - Jeg mødte en svensk tatovør på et tidspunkt, der havde 'LOYALTY' tatoveret hen over panden med kæmpe bogstaver, og han så sygt sej ud. Så tænkte jeg: 'Jeg vil fandeme også have en tatovering i panden'. Og så har jeg altid været helt vildt glad for oldschool horrorfilm, så det er dér, skrifttypen er kommet fra. (Foto: Andreas Bro © dr)
  8 / 9
 • Sarah har også fået indopereret et hjerteformet silikoneimplantat i panden. Hun havde tidligere horn, men syntes, at det var en dårlig måde at møde verden på. (Foto: Andreas Bro © dr)
  9 / 9
Facebook
Twitter