Nu skal vi se Bagedysten om lørdagen: Her er årets 10 deltagere

For første gang nogensinde er der lige mange mænd og kvinder i ’Den store bagedyst’, og den yngste deltager er bare 17 år. 

Timm Vladimir byder velkommen til de 10 nye bagedystdeltagere.

Igennem seks år har onsdag været store bagedag i Danmark, men nu skal vi til at sige "Klar, parat, bag" i weekenden.

'Den store bagedyst' sendes nemlig fremover lørdag aften.

Og det er ifølge kanalchef for DR1 Pil Gundelach Brandstrup for, at endnu flere kan se med.

- 'Den store bagedyst' er et program, der samler familien på tværs af alle aldre, og vi har tidligere fået nogle henvendelser om, at det var svært for de allermindste at se med, fordi det lå en hverdagsaften. Derfor forsøger vi os med at flytte programmet til lørdag, hvor vi også synes danskerne mangler bred familieunderholdning.

- Samtidigt giver flytningen mulighed for i endnu højere grad at kunne inspirere til aktiviteter som fx fællesbagning om søndagen, siger Pil Gundelach Brandstrup.

Yngste deltager nogensinde

Blandt de 10 nye amatørbagere er der både en medaljetager i atletik, en dagplejemor, en jazz-sangerinde, en tandlæge og den absolut yngste deltager i Bagedystens historie.

I videoen i toppen af artiklen kan du se vært Timm Vladimir præsentere hele flokken.

Eller du kan klikke på billederne herunder og møde de 10 deltagere enkeltvis. (Flere deltagere har haft fødselsdag siden optagelserne, og derfor passer deres nuværende alder ikke med den, de siger i klippene, red.)

'Den store bagedyst' sendes første gang lørdag d. 29. september kl. 20 på DR1.

Facebook
Twitter