Skilt i 'Gift ved første blik' – kæreste med seer

'Gift ved første blik' kan føre til kærligheden på flere forskellige måder. Det kom frem i podcasten ’Tue og Tonys TV-klub’.

Christian Lundmand Jensen var med i fjerde sæson af 'Gift ved først blik'.

Det endte med en skilsmisse, da Christian Lundmand Jensen var med i 4. sæson af ’Gift ved første blik’.

Han følte sig afvist af Mette Tell, som han blev gift med i programmet, og de gik hver til sit.

Alligevel blev hans deltagelse i programmet vejen til en ny kæreste. For mens det ikke spillede i forholdet til Mette, har han i stedet fundet sammen med en seer fra programmet.

Det fortalte han, da han var på besøg i podcasten ’Tue og Tonys TV-klub’, som P3-værterne Tue Blædel og Tony Scott står bag.

- Hun havde set mig i tv, og så skrev hun til mig på Facebook. Hun var så fræk at spørge, om jeg var blevet single. Jeg måtte være ærlig og svare ja, men hun måtte ikke sige det til nogen, fordi de resterende afsnit skulle sendes. Men så skrev vi sammen og vi kom på en date, og så har vi været sammen siden, siger Christian Lundmand Jensen.

Du kan høre hele podcasten her.

Ulrik og bryllypsnatten

I 'Tue og Tonys TV-klub' debatterer programmets trofaste seere på Twitter under hashtagget #tueogtonystvklub, mens programmet kører på flow-tv. Og de to P3-værter følger op dagen efter med en podcast, der tager udviklingen i tv-ægteskaberne under grundig behandling.

Ud over Christian er Ulrik Pihl fra sæson 3 på besøg i denne uges podcast.

Hans ægteskab med Ane-Marie Fleischer Larsen gik også i stykker. Han kommer med sit bud på, hvornår og hvordan parrene skal blive mere intime sammen. Selv endte han med at gå i seng med sin tv-hustru på bryllupsnatten. Om det var en god eller dårlig idé, kan du høre meget mere om i podcasten.